Interesse in de Mitsubishi Space Star?

Plan hier uw proefrit Ik wil graag een offerte Neem contact met mij op

Ontdek de leuke dingen van het leven.

Beleef iedere dag een frisse, zorgeloze start met de nieuwe Space Star. Zijn dynamische design inspireert tot het ontdekken van nieuwe werelden. Zijn pittige karakter tovert een glimlach op uw gezicht. U geniet van zijn soepele rijcomfort, uitzonderlijk goede wegligging en milieuvriendelijke prestaties. Hij is de ideale reisgenoot, elke rit opnieuw. De Space Star is standaard voorzien van 5 deuren, 5 zitplaatsen en 5 jaar fabrieksgarantie.

Compact van buiten maar verrassend ruim van binnen

Zoals hierboven al kort even benoemd beschikt de Space Star zowel over 5 deuren als 5 zitplaatsen, een unicum in het segment waar de Space Star in valt. De Space Star heeft een lengte van 3.8 meter en is 1.67 meter breed. Een kofferruimte die inhoud biedt aan 235 liter en waar een normaal boodschappenkrat fatsoenlijk in geplaatst kan worden. Zoals gezegd; compact van buiten maar verrassend ruim van binnen.

De gestroomlijnde Space Star laat de rijwind soepel langs zich heen glijden dankzij een CW-waarde van 0,27, de laagste waarde in zijn klasse. Hierdoor is het windgeruis minimaal, de stabiliteit bij hogere snelheden uitstekend en worden de CO² uitstoot en het brandstofverbruik verder verlaagd. De betere Aerodynamica werd bereikt door onder meer een dubbel geprofileerd dak achter, spoilers en bodemafdekplaten. Door deze goede Aerodynamica en een zuinige 1.0 ClearTec benzinemotor heeft de Space Star een gemiddeld brandstofverbruik van 1 op 25 in de boeken staan. Daarmee is de Space Star een van de zuinigste auto’s in zijn klasse.

Motoren en versnellingsbak

De Space Star is in twee motorvarianten leverbaar; een 71pk sterke 1.0 en een 80pk 1.2 benzinemotor. Beide motorvarianten zijn leverbaar als handgeschakelde en CVT-automaat.

De 1.0 ClearTec benzinemotor beschik, zoals gezegd, over 71pk en over 88Nm aan koppel. Deze motor is in combinatie met het lage gewicht van de auto een ideale combinatie om zuinig te rijden. Fabrieksopgave van deze motor zit op slechts 3.9 liter benzine per 100 km voor de CVT-automaat versie.Daarnaast is deze motor ook uitgerust met het Auto Stop & Go systeem waarmee de motor wordt stilgezet bij het wachten bij verkeerslichten. Dit zorgt voor minder CO² uitstoot en daarmee ook voor minder brandstofverbruik, een win win situatie.

De 1.2 ClearTec benzinemotor is krachtiger. Deze beschikt over 80pk bij 6.000 tpm en een maximum koppel van 106Nm bij 4.000 tpm. Ook beschikt deze motor over het Auto Stop & Go systeem om naast meer vermogen toch goede zuinigheid te kunnen bieden. De fabrieksopgave van deze motor zit op 4.1 liter op de 100km, eveneens zeer nette verbruikscijfers.

Actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen

De Space Star is uitgerust met diverse actieve en passieve veiligheidsvoorzieningen die alle inzittenden maximale bescherming bieden. ASTC en ABS + EBD helpen de bestuurder de auto moeiteloos te beheersen. Komt het onverhoopt toch tot een aanrijding, dan biedt het uitgebreide airbagsysteem de bestuurder en inzittenden maximale bescherming. Stap in de Space Star en geniet van veilig en zorgeloos rijden.

ASTC betekend Active Stability & Traction Control, dit systeem grijpt in zodra de wielen tijdens het insturen of op een gladde ondergrond hun grip verliezen. ASTC past dan het motorvermogen automatisch aan en remt de betreffende wielen om de auto stabiel op koers te houden en slippen te voorkomen.

ABS voorkomt het blokkeren van de wielen bij het maken van een noodstop, hierdoor blijft de auto bestuurbaar. Electronic Brake-force Distribution (EBD) verdeelt de remkracht over alle vier de wielen, hierdoor wordt de remprestatie verbeterd.

Verschillende uitvoeringen leverbaar

De Space Star is met een 1.0 of 1.2 motor leverbaar met handgeschakelde versnellingsbak of automaat.

In 5 verschillende uitvoeringen, van Entry tot Instyle. Standaard voorzien van een goede uitrusting tot bijzonder rijke uitrusting.

Zie hieronder voor de details;

Brochure_Space Star

Private Leasen? Dat kan voor de Cool + uitvoering vanaf  € 209,- per maand op basis van 60 maanden en 10.000 gereden kilometers per jaar. U hoeft enkel en alleen nog maar te tanken.

Meer Private Lease prijzen;

Private Lease Calculator

Zakelijk leasen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Plan hier uw proefrit Ik wil graag een offerte Neem contact met mij op

Bekijk de foto’s