PRODUCTEIGENSCHAPPEN

4X4 GESCHIEDENIS

De Pajero was jaren achtereen heer en meester in de zwaarste, meest veeleisende rally ter wereld: de Dakar Rally. In 2007 zegevierde hij zelfs voor de twaalfde keer. Hij is keer en keer tot in het extreme getest. Mede daardoor won hij de woestijnrace zelfs zeven keer op rij. De kans is groot dat u nooit in zulke omstandigheden zult raken als in de Dakar Rally, maar het is een hele geruststelling dat de Pajero de technologie ervoor in huis heeft.

DESIGN

Het stijlvolle ontwerp van de Pajero weerspiegelt het machtige kaliber van de auto en toont zijn pure 4WD-afkomst. De stoere 18″ velgen en het reserverwiel achterop maken het beeld compleet. Ontwikkelingen in het design en de technologie vertalen zich niet alleen in een betere besturing, minder rijgeluiden en toegenomen veiligheid, maar ook in betere prestaties en meer comfort.

PRESTATIES

De motor van de Mitsubishi Pajero heeft trekkracht en vermogen genoeg om ook het zwaarste terrein de baas te kunnen. Hij is niet alleen krachtig, maar ook soepel en stil. De geavanceerde 3,2-liter direct ingespoten common-rail dieselmotor (DI-D) met Super Select 4WD en standaard automatische INVECS II-transmissie zorgt voor comfort én optimale grip, ook buiten de gebaande paden. Met een maximum trekvermogen van 3.500 kg (LWB) kan de Pajero ook het zwaardere werk aan.

COMFORT

Het ruime interieur en de hoge zitpositie garanderen optimaal comfort voor alle inzittenden. De zachte dashboardpanelen, de portierbekleding en de hoogwaardige materialen benadrukken de luxueuze stijl van de Pajero. De achterpassagiers kunnen bijvoorbeeld zelf de airconditioning instellen en het Rockford Fosgate-audiosysteem met 860 watt vermogen en met twaalf speakers, zorgt voor een optimale geluidsbeleving.

VEILIGHEID

De Active Stability and Traction Control zorgt samen met het ABS met EBD (elektronische remkrachtverdeling) voor optimale stabiliteit tijdens het rijden. De standaard xenonkoplampen bieden uiterst helder zicht, dat gewaarborgd wordt door de koplampsproeiers en de automatische niveauregeling. In het geval dat u onverhoopt bij een aanrijding betrokken raakt, zorgen de zes airbags voor optimale bescherming van alle inzittenden.

 

Geïnteresseerd in de Pajero?

Bel 0570 500 980 of kom langs voor deze auto.

Geef uw wensen aan ons door.

Offerte aanvragen

Prijslijst/brochure;

Pajero MY2016 1 januari 2017

Link naar de website van Mitsubishi;

http://www.mitsubishi-motors.nl/pajero/

Grijs kenteken uitvoering;

Mitsubishi Pajero Van MY2017

Prijslijst;

Mitsubishi Pajero Van MY2017