Altijd al hybride willen rijden maar toch een caravan willen trekken? Met de Outlander PHEV heeft u die mogelijkheid! Tot 1.500kg trekgewicht en een zeer ruime auto. De Outlander PHEV heeft het allemaal. Onbegrensd genieten van een verrukkelijk rijdende en super moderne SUV!

Interesse in de Mitsubishi Outlander PHEV?

Bel mij terug voor een proefrit Ik wil graag een offerte Neem contact met mij op

De Mitsubishi Outlander PHEV-2019

80 jaar ervaring met vierwielaandrijving, 50 jaar onderzoek naar en ontwikkeling van elektrische aandrijving, 30 jaar rallywinnende All-Wheel control-systemen. Al deze expertise hebben we samen gebracht in de best verkopende PHEV plug in hybride van Europa. Vanaf september 2018 bij ons in de showroom.

De nieuwe generatie van de PHEV is in all opzichten verbeterd. De compleet herziende aandrijflijn zet nieuwe maatstaven. Ze maken het rijgedrag nog dynamischer. Het interieur en exterieur zijn verder verfijnd. Een nieuwe 2.4 motor en accupakket zorgen voor een zuiniger verbruik en meer actieradius bij elektrisch rijden.

Elektrisch rijden zonder stil te komen staan

Stiller dan stil. Ongeëvenaarde wegligging. De nieuwe Outlander PHEV biedt een rustgevende, ontspannen rijdbeleving, in overeenstemming met de natuur. Het innovatieve Plug-in Hybrid EV-systeem is bijzonder eco-efficiënt. Zo rijdt u zorgeloos met een brandstofverbruik en CO₂-uitstoot van nul en geniet u van de ongelooflijke rust tijdens volledig elektrisch rijden. Of kies voor hybride rijden wanneer u grotere afstanden wilt afleggen, met een lage uitstoot en een indrukwekkende brandstofefficiency van 1,7 liter/100 km gemiddeld. Daarnaast kunt u uw eigen elektriciteit opwekken, wanneer u er bijvoorbeeld voor kiest om met uw PHEV grote afstanden af te leggen.
U kunt de aandrijfbatterij eenvoudig opladen door de Outlander PHEV thuis aan te sluiten op een stopcontact. U kunt de accu bijvoorbeeld tijdens uw slaap in circa vijf uur opladen, via de ingebouwde oplaadunit en meegeleverde oplaadkabel. Ook kunt u gebruik maken van de snellader bij een openbaar oplaadstation, waarbij u de accu in circa 25 minuten voor 80% kunt opladen.

Electric driving

Elektrisch Rijden

Bij elektrisch rijden worden de elektromotoren gevoed door de aandrijfaccu, waarbij het brandstofverbruik en de CO₂-uitstoot nul zijn. Rijden in de EV Drive Mode is stil, schoon en krachtig. De topsnelheid bedraagt 120 km/u.

Hybrid driving

Hybride Rijden

De elektromotoren drijven de auto aan met elektriciteit, opgewekt door de generator die door de benzinemotor wordt aangedreven. De generator wekt elektriciteit op zodra het energieniveau van de aandrijfaccu laag is en om extra vermogen te leveren bij fel accelereren of bij het oprijden van een helling.

Hybrid driving

Hybrid Driving

De benzinemotor drijft de auto aan (bij hoge snelheden, etc. wanneer veel vermogen wordt gevraagd), met ondersteuning van de elektromotoren zodra dit nodig is.

Uitrusting

Er zijn vijf verschillende uitrustingsniveaus waar in de brochure alles over te lezen is. Enkele leuke gadgets lichten wij hier uit;
– Elektrische Verwarming, de elektrische verwarming maakt gebruik van de elektrische waterpomp om warm water te circuleren. Hierdoor wordt het interieur aangenaam verwarmd zelfs als de benzinemotor is uitgeschakeld, bijvoorbeeld tijdens het rijden in de EV Drive Mode. U kunt er ook ’s morgens vroeg of ’s avonds gerust gebruik van maken, zonder overlast te veroorzaken voor de buren. Bij extreem koud weer kunt u de elektrische verwarming ook gebruiken als aanvulling op de verwarming door de motor.
– Verwarmbaar Stuurwiel, het verwarmbare stuurwiel biedt extra rijcomfort bij koud weer. De schakelaar bevindt zich binnen handbereik op het centrale bedieningspaneel.
– De elektrisch verwarmbare voorruit zorgt ervoor dat condens of ijs snel verdwijnen voor optimaal zicht naar voren, in kortere tijd dan met de blowerfunctie.
– Elektrisch Bedienbare Achterklep, De achterklep kan automatisch worden geopend en gesloten met een knop naast de bestuurdersstoel of met een knop vanaf de afstandsbediening van de auto.

S-Edition

Het topmodel van de PHEV, de S-Edition, is voorzien van vele extra’s aan zowel interieur, exterieur als technische aanpassingen. Zo is deze uitvoering voorzien van Bilstein schokdempers voor een accurater en directer stuurgedrag. Aan de buitenzijde valt de auto op door Dark Chrome 18″ lichtmetalen velgen, zwarte dakrails en een Dark Chrome grille. In de auto kenmerkt deze uitvoering zich door een zwarte hemelbekleding en luxe zwarte P-line lederen bekleding. Daarnaast is dit topmodel voorzien van extra veiligheid, zo biedt hij o.a. adaptieve cruise control, grootlicht assistent en voetgangersherkenning.

Download hier de  brochure;

Brochure_Outlander_PHEV

Private Lease prijzen vanaf € 579,- per maand;

Private Lease Calculator

Zakelijk leasen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Bel mij terug voor een proefrit Ik wil graag een offerte Neem contact met mij op