PRODUCTEIGENSCHAPPEN

GESCHIEDENIS

Met de lancering van de nieuwe L200 blikt Mitsubishi Motors terug op meer dan zestig jaar ervaring op het gebied van pick-ups. Het begon in 1946 met de Mitsubishi Mizushima, een bescheiden pick-up met drie wielen. In 1978 lanceerde Mitsubishi Motors de eerste generatie L200.

GERAFFINEERD DESIGN

De nieuwe L200 oogt slanker en geraffineerder dan zijn voorganger, maar toch is de laadruimte groter. De kenmerkende J-lijn aan de zijkant is behouden en geeft de pick-up een sportief voorkomen. Dankzij de grote binnenruimte, de stoelen van hoge kwaliteit en de uitstekende geluidsisolatie is het de meest comfortabele L200 ooit.

ROBUUSTE TECHNIEK

De L200 valt in de categorie pick-up’s met een ton laadvermogen. Bovendien mag de L200 aanhangers (geremd) tot 3,1 ton gewicht trekken. De laadbak is breed genoeg voor een Euro pallet en toch heeft de L200 de meest compacte buitenmaten, waardoor manoeuvreren en parkeren heel gemakkelijk gaan. Zijn solide chassis staat garant voor stabiele rijeigenschappen. Zijn betrouwbare 4WD-systeem in combinatie met de geavanceerde wielophanging zorgt voor maximale grip en aandrijving op iedere ondergrond. De volledig nieuw ontwikkelde 2.4 dieselmotor is verkrijgbaar in twee uitvoeringen en leveren de kracht die je van een pick-up mag verwachten. Dit met een bijzonder efficiënt brandstofverbruik.

GEAVANCEERDE VEILIGHEID

De L200 is robuust en ontworpen om alle uitdagingen te tackelen. De stijve, lichtgewicht carrosserie biedt een hoge mate van veiligheid en rijcomfort.

MAXIMAAL COMFORT

Maak het uzelf comfortabel. De cockpit van de L200 garandeert maximale controle en bedieningsgemak. Mitsubishi heeft hoogwaardige materialen toegepast en prachtige pianozwarte en verchroomde accenten aangebracht.

Nu al zin om de L200 te testen?

Heeft u interesse in een proefrit met een Mitsubishi L200? Maak direct een proefrit afspraak of bel 0570 500 980, dan kunnen wij een geschikt tijdstip met u afspreken.

Hieronder de link naar de prijslijst/brochure;

Brochure_L200

Hieronder een link naar de site van Mitsubishi;

http://www.mitsubishi-motors.nl/l200/

Geïnteresseerd in een offerte? Geef dan uw wensen aan ons door. Ook voor een messcherpe lease offerte of financiering!

Offerte aanvragen