Interesse in de Mitsubishi ASX?

Plan hier uw proefrit Ik wil graag een offerte Neem contact met mij op

De wereld in beweging.

In een wereld levendig als deze liggen nieuwe ideeën voor het oprapen. Het delen van deze ervaringen met vrienden is wellicht nog mooier dan de ervaring zelf. Op maat gemaakt om precies aan uw eisen te voldoen, de ASX heeft het allemaal: een slim en prikkelend design, zuinig motorengamma en meer dan genoeg verbluffende accessoires. Al deze vooruitstrevende eigenschappen komen samen in het perfecte formaat voor een actieve cross-over: de Mitsubishi ASX.

Soepel weggedrag en een perfecte controle

Rijplezier begint met vertrouwen. En vertrouwen hangt af van controle. Om die reden heeft de Mitsubishi ASX een grote spoorbreedte en een lange wielbasis. Dat biedt een solide fundament, onder meer door de MacPherson voorwielophanging en de Multi-link achterwielophanging. Zij rekenen op een soepele wijze af met elke oneffenheid in het wegdek. De schokbrekers en stabilisatorstangen zijn afgestemd op sportief gebruik, wat een uitstekende handelbaarheid en stabiliteit oplevert in bochten. Gevoegd bij een zeer directe en soepele besturing voelt elke bestuurder zich één met de auto.

De ASX heeft een aerodynamisch uiterlijk en biedt elke bestuurder een perfecte zitpositie. De aflopende vorm van de motorkap zorgt voor een goed zicht op de weg wat zowel de veiligheid dient als het manoeuvreren met de auto vereenvoudigt. De hoge zit maakt het in- en uitstappen eenvoudig en is extra comfortabel op langere trajecten.

Ruimte te over

Het maakt niet uit waar de reis naartoe gaat, in de ASX kunt u alles meenemen wat u op uw bestemming nodig heeft. De laadruimte heeft een capaciteit van 419 liter* en kan optimaal worden bereikt via de riante achterklep. De laadvloer is vlak en heeft geen til drempel, waardoor zelfs de zwaarste bagage makkelijk kan worden ingeladen. Onder de laadvloer is een extra bagagecompartiment aangebracht; handig voor spullen die onderweg niet meteen nodig zijn.

Om grotere bagagestukken mee te nemen kan de achterbank volledig worden neergeklapt. Dat levert een grote laadruimte met vlakke vloer op. De achterbank kan ook in delen worden neergeklapt (verhouding 60:40), wat de mogelijkheid biedt om langere spullen te vervoeren en tegelijkertijd zitplaatsen te behouden. De maximale breedte van de bagageruimte is 1350 mm en de diepte met de achterbank neergeklapt is liefst 1510 mm.

De ASX is leverbaar vanaf € 23.990,- rijklaar!

Brochure/prijslijst;

Brochure_ASX

Privé Leasen? Dat kan voor de Life uitvoering vanaf  € 399,- per maand op basis van 60 maanden en 10.000 gereden kilometers per jaar. U hoeft enkel en alleen nog maar te tanken. 

Private Lease Calculator

Zakelijk leasen? Neem contact met ons op voor een offerte op maat!

Accessoires

https://youtu.be/tou-mk5YEDI

Bovenstaande film geeft u een indruk van de leverbare accessoires voor de Mitsubishi ASX. Uiteraard zijn er ook accessoires voor het interieur en praktische zaken zoals bijv. een trekhaak en winterwielen beschikbaar voor de ASX. Interesse in accessoires? Laat het ons weten!

Plan hier uw proefrit Ik wil graag een offerte Neem contact met mij op

Bekijk de foto’s