Wij zorgen graag voor u! Als Mitsubishi dealer zijn wij een merkspecialist die exact weet wat er bij het onderhoud van uw Mitsubishi komt kijken. U heeft daarmee de garantie dat het periodiek onderhoud van uw auto nooit duurder uitvalt dan verwacht.

Regelmatig onderhoud staat garant voor jarenlang zorgeloos rijplezier…

… En natuurlijk voor het behoud van de waarde van uw auto. Mitsubishi heeft de reputatie dat de kosten voor service en reparatie aangenaam laag zijn. Daar komt bij dat wij, uw Mitsubishi dealer, het reguliere onderhoud verzorgen tegen speciale, concurrerende onderhoudsprijzen.

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak met onze werkplaats of bel gerust 0570 500 980.

Direct een afspraak maken

Technologie bij onderhoud

Wij maken ons sterk om u de best mogelijke service te bieden. Daarom beschikken we over uitstekend opgeleide monteurs, uitgerust met het beste materiaal en alleen gebruikmakend van originele Mitsubishi-onderdelen voor het onderhoud van uw auto. Wij bieden ook een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding tijdens de hele levensduur van uw Mitsubishi.

Wij beschikken over de modernste technologie. Dit stelt ons in staat een nauwkeurige diagnose te stellen van het elektrisch systeem van uw auto en eventuele storingen op te sporen. Vaak kan een probleem met deze technologie eenvoudig en snel worden opgelost. Het maakt allemaal deel uit van onze snelle, betaalbare en eersteklas service.

Servicebeurt

Houd uw Mitsubishi in topconditie

Een algemene servicebeurt zorgt voor een maximale betrouwbaarheid en optimaal functioneren van uw auto en verhoogt het rijcomfort. Tijdens een algemene servicebeurt worden alle vitale functies van uw Mitsubishi gecontroleerd en vloeistofniveaus worden gemeten en zo nodig bijgevuld. Onze getrainde Mitsubishi-monteurs lopen ongeveer 36 controlepunten na (afhankelijk van het model).

Eerst weten wat het onderhoud aan uw Mitsubishi kost? Vraag het direct op bij onze onderhoudscalculator.

Airco-check

Indien aanwezig in de auto, vormt de airco een belangrijk onderdeel van de uitrusting. Hij houdt u en uw passagiers koel tijdens warme zomerdagen, warmt u op in de winter en ontwasemt de voorruit bij regen, waardoor u helder zicht houdt op de weg.

Net als de motor, heeft ook de airco onderhoud nodig. Tijdens de airco-check controleren onze monteurs het niveau van het koudemiddel en testen ze het systeem met speciale apparatuur om te controleren of er geen lekken zijn.

Lees meer over onze airco service