Houd het fris met de Mitsubishi Wesselink Aircoservice!

Airconditioning biedt u in zowel de zomer als de winter veel comfort. Om het rendement van uw airco zo optimaal mogelijk te houden bieden wij u aircoservice aan.

Maak direct een afspraak

Uw aircosysteem in topconditie

Koelen

Met een airco kunt u de lucht in de auto af laten koelen en zo een aangename temperatuur creëren. Vaak kiest men voor een temperatuur van 21 tot 23 graden Celsius.

Ontvochtigen

Als er veel vocht in de lucht zit, is er meer kans op het beslaan van de ruiten. Een airco haalt dit vocht uit de lucht en zorgt zo dat u goed zicht houdt. Zo is de airco dus ook nog belangrijk voor de verkeersveiligheid.

Zuiveren

Doordat bij bijna alle airco’s een interieurfilter in het systeem is geplaatst, wordt de lucht gezuiverd van pollen en stof. Toch is het mogelijk dat er nare geurtjes uit de airco komen, vaak is het systeem dan vervuild. Dit is op te lossen!

Afspraak maken voor Aircoservice?

Airco controle € 19,-

Inclusief visuele inspectie op lekkage, temperatuurmeting en lage-drukmeting.

Afspraak maken voor een controle

Aircoverdamper reinigingsbeurt € 59,-

Wanneer u last heeft van vieze/muffe lucht dan helpt onze reinigingsbeurt. Bij deze beurt behandelen wij de verdamper met een speciale oplossing die bacteriën doodt en nare luchtjes verwijdert. (eventueel extra is het vervangen van het interieurfilter)

Afspraak maken voor een reinigingsbeurt

Airco onderhoudsbeurt € 129,-

Uw auto verliest jaarlijks zo’n 10% aan koudemiddel. Bij de airco onderhoudsbeurt zullen wij het complete systeem leeghalen, een druktest uitvoeren, het systeem vacumeren en opnieuw afvullen inclusief verversen van compressorolie en toevoegen van UV-detectiemiddel om eventueel toekomstige lekkage goed te kunnen opsporen. (deze beurt is uit te breiden met de Aircoverdamper reinigingsbeurt en het vervangen van het interieurfilter)

Afspraak maken voor een onderhoudsbeurt

Werking auto aircosysteem

wesselink-werking-auto-airco-systeem