Elke auto van Mitsubishi Motors onderscheidt zich door een unieke styling. Maar elk model beschikt ook over technologie die tegenover een goede look een briljante rijervaring plaatst. Onze technologie verhoogt bovendien uw veiligheid en uw comfort, met kenmerken zoals geavanceerde entertainment- en navigatiesystemen die intuïtief te gebruiken zijn.

Technologie waaruit u voordeel haalt

Bij Mitsubishi Motors hebben wij een andere visie op technologie. Alle geavanceerde kenmerken van onze auto’s bieden daadwerkelijke voordelen, zodat de technologie nooit een doel op zich wordt. Het eindresultaat is dat uw Mitsubishi veiliger is, aangenamer rijdt en het leven gemakkelijker maakt.

Volledige prestaties

Bij Mitsubishi Motors geven wij ons er rekenschap van dat prestaties veel meer inhouden dan acceleratietijden van 0 tot 100km/u. De prestaties van een auto hebben betrekking op alle aspecten, van de schakelsouplesse tot het rendement en de milieueigenschappen van de motor. Voorts worden de prestaties afgewogen aan hoe goed de rijervaring is, hoe zelfverzekerd en veilig de auto bochten neemt en hoe hij zich gedraagt op slechte wegen.

Een belangrijk element in dat opzicht is onze All Wheel Drive, die onze auto’s niet alleen een aangename rijdynamiek geeft, maar ook een zeer grote troef is op het gebied van de veiligheid. Omdat wij enkele prachtige prestatiemachines zoals de Lancer Evolution ontwikkelden, weten wij dat prestaties ook berusten op het gebruik van ultralichte aluminium technologie om het gewicht te verlagen en evenwichtiger rijgedrag te verkrijgen.

Hoe een meesterwerk tot stand komt

Bij Mitsubishi Motors geloven wij dat onze voertuigen even aangenaam moeten zijn om naar te kijken als om te hebben of om mee te rijden. Daarom besteden onze ontwerpers zoveel tijd aan het ontwerpen en verfijnen van persoonlijke vormen die de kenmerken van elk Mitsubishi model weerspiegelen.