Uw Mitsubishi dealer voor de regio Deventer!

Autobedrijf Wesselink is een familie bedrijf dat al sinds 1967 een bekende in de autobranche is. Hierdoor hebben wij een ruime ervaring en veel technische kennis kunnen opbouwen. Ons bedrijf heeft vestigingen in Apeldoorn, Deventer en Emst. Wij zijn erkend dealer van Mitsubishi en Honda en hebben gemiddeld 120 jong gebruikte auto’s staan.

Service staat bij ons hoog in het vaandel, daarom hebben onze vestigingen moderne werkplaatsen met goed getrainde monteurs en de allernieuwste apparatuur zodat wij uw auto in topconditie kunnen houden. Meer over Service bij Mitsubishi Wesselink

Onze Showroom

Naast het bekijken van onze site bent u natuurlijk van harte welkom in onze showroom, waar wij voor u klaar zullen staan om u alles uitgebreid uit te leggen en alles te laten zien wat u wilt. Er gaat per slot van rekening niets boven het kunnen ruiken en voelen van al dat moois.

Occasions

Natuurlijk kunt u, naast de nieuwe modellen van Mitsubishi en Honda, ook kennis maken met de occasions van autobedrijf Wesselink. Met een gebruikte auto van autobedrijf Wesselink, kiest u voor zekerheid en kwaliteit. Aan iedere auto is veel zorg besteed en u rijdt met het veilige gevoel dat u zelfs op minimaal 6 maanden garantie kunt vertrouwen.

Onze vestiging

 1. Mitsubishi Wesselink
  Mitsubishi Wesselink
  Solingenstraat 7
  7421 ZN Deventer
  Tel 0570 500 980
  Meer informatie