Geen reacties

Mitsubishi heeft in zijn nieuwe driejarenplan aangekondigd dat het assortiment wordt uitgebreid met zes nieuwe modellen. Het is nog niet bekend of ze allemaal naar Europa komen.

Mitsubishi voegt in de komende 3 jaar zes nieuwe modellen toe aan zijn assortiment. Eén daarvan is de Eclipse Cross, die eind december naar Nederland komt. De andere vijf modellen komen waarschijnlijk niet allemaal naar onze kant op, maar wel een aantal. Wat voor auto’s het merk gaat toevoegen aan de line-up is nog niet bekend, maar Mitsubishi maakt wel duidelijk dat het blijft inzetten op SUV’s. Over een aantal jaar moet 70 procent van de totale verkopen uit SUV’s bestaan.

In het gepresenteerde driejarenplan van Mitsubishi staat verder dat het merk vijf bestaande modellen zal vernieuwen. Ook bij dit aantal zijn auto’s die niet in Europa verkocht worden. Mitsubishi kondigt verder aan dat het gebruik gaat maken van techniek die beschikbaar is in de alliantie met Renault en Nissan, waarvan het merk sinds kort onderdeel uitmaakt. Ook blijft Mitsubishi inzetten op plug-in hybridetechniek, zoals die in Outlander toegepast wordt.

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld