Geen reacties

Mitsubishi heeft de naam bekend gemaakt van de nieuwe SUV die het merk onthult op de autosalon van Genève volgende maand. De auto krijgt de naam Eclipse Cross.

Mitsubishi stoft een oude naam af voor een nieuw model. De nieuwe SUV van het merk heet Eclipse Cross. Liefhebbers herinneren zich ongetwijfeld de sportcoupé Mitsubishi Eclipse uit de jaren ’90, een auto die met name in de Verenigde Staten voor Mitsubishi zeer succesvol was. Dat is dan ook de reden dat het merk die naam nu gebruikt voor een nieuw model.

Mitsubishi kondigde de komst van de SUV vorige maand al aan. De Eclipse Cross komt tussen de ASX en Outlander in het assortiment en krijgt een coupé-achtig design. Reken erop dat je veel ontwerptrekjes terug gaat zien van de vele SUV-studiemodellen die Mitsubishi de laatste jaren heeft laten zien, zoals de GT-PHEV Concept, XM Concept en eX Concept.

De kleur die je op de foto’s ziet verwijst naar de naam van het model. De dieprode metallic kleur is geïnspireerd op de kleur die je in de lucht ziet bij een volledige zonsverduistering. Voor nu moeten we het nog doen met deze half verduisterde plaatjes, op de autosalon van Genève wordt de Eclipse Cross helemaal onthuld.    

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld