1. Prijzen Mitsubishi Outlander PHEV blijven gelijk

  8 mei 2018

  Mitsubishi maakt de prijzen van de vernieuwde Outlander PHEV bekend. Hoewel het model technisch aanzienlijk is verbeterd, voert het merk geen prijsverhoging door. De vanafprijs bedraagt onveranderd 35.990 euro.

  Lees meer
 2. Wesselink nu ook GlasGarage

  29 maart 2018

  DEVENTER – Het kan ons allemaal eens overkomen; een schade aan je autoruit. Bijvoorbeeld een opspattend steentje kan al een vervelende barst veroorzaken. Natuurlijk wilt […]

  Lees meer
 3. Nieuwe aandrijflijn voor Mitsubishi Outlander PHEV

  20 februari 2018

  Mitsubishi geeft de Outlander PHEV in de herfst van zijn carrière een compleet nieuwe aandrijflijn. Ook ondergaat de SUV voor de tweede keer een facelift.

  Lees meer
 4. Nieuwe uitvoering Mitsubishi Outlander PHEV: S-Edition

  5 januari 2018

  Mitsubishi komt met een nieuwe uitvoering van de Outlander PHEV. De S-Edition onderscheidt zich met enkele sportieve accenten.

  Lees meer
 5. Mitsubishi ASX bijgepunt voor 2018

  28 december 2017

  Mitsubishi heeft de ASX op diverse punten aangepakt voor 2018. Met subtiele uiterlijke wijzigingen, een nieuw multimediasysteem en een vereenvoudigde line-up is de ASX klaar voor het nieuwe jaar.

  Lees meer
 6. Het ‘nieuwe’ Mitsubishi in beeld: e-Evolution Concept

  25 oktober 2017

  Mitsubishi gaat een nieuw tijdperk tegemoet. Als onderdeel van een nieuwe alliantie met Renault en Nissan zet het merk de komende jaren in op elektrische auto’s en SUV’s. De e-Evolution Concept is beide.

  Lees meer
 7. Mitsubishi Outlander PHEV geeft stroom terug aan het net

  24 oktober 2017

  Mitsubishi start met een proef in Nederland waarbij Outlanders PHEV elektriciteit terug aan het net kunnen leveren. Met genoeg geschikte laders en auto’s kunnen zo de stroompieken en -dalen in het net opgevangen worden, zodat er minder energie verloren gaat.

  Lees meer
 8. Mitsubishi gaat ervoor: zes nieuwe modellen in 3 jaar tijd

  18 oktober 2017

  Mitsubishi heeft in zijn nieuwe driejarenplan aangekondigd dat het assortiment wordt uitgebreid met zes nieuwe modellen. Het is nog niet bekend of ze allemaal naar Europa komen.

  Lees meer
 9. Mitsubishi Eclipse Cross vanaf december in Nederland

  13 oktober 2017

  Mitsubishi zet de Eclipse Cross vanaf december in de Nederlandse showrooms. De prijzen zijn nu bekend, ze beginnen bij 28.990 euro.

  Lees meer
 10. Mitsubishi e-Evolution Concept leert je beter rijden

  5 oktober 2017

  Mitsubishi geeft meer informatie vrij over de e-Evolution Concept die het merk presenteert op de autoshow van Tokyo later deze maand. Het studiemodel beschikt over kunstmatige intelligentie en kan de bestuurder beter leren rijden.

  Lees meer