Geen reacties

Op en in het actiemodel Mitsubishi Outlander Connect Pro zit voor 3.300 euro aan gratis accessoires verwerkt. En dan is er ook nog een voordelig optiepack.

Mitsubishi heeft de vernieuwde Outlander Business Edition genomen, er voor 5.300 euro aan extra accessoires aan toegevoegd en de resulterende Outlander Connect Pro wel heel voordelig in de prijslijst gezet: je betaalt slechts 2.000 euro meer dan voor het basismodel. Ofwel: de overige 3.300 euro aan accessoires ontvang je gratis van Mitsubishi. 

De extra’s bestaan uit 18 inch grote, two-tone lichtmetalen wielen, led-koplampen met sproeiers, led-mistlampen vóór, parkeersensoren achter, Around View (360 graden) Monitor met stuurwielbediening, een Rockford Fosgate-premiumaudiosysteem met negen speakers, verwarmbare voorstoelen en stuurwiel, Blind Spot Warning en Rear Cross Traffic Alert.

Voor een bescheiden meerprijs (795 euro) is er ook nog het aanvullende Outlander Pro-accessoirepakket. Daarin zit eveneens voordeel verwerkt. Het pack omvat een tweedelige set aluminium sportpedalen, achterspoiler in de kleur van de carrosserie, instaplijsten voor en achter, een rvs achterbumperbeschermer, kofferbakbeschermer en velours mattenset.  

Rekenvoorbeeld Mitsubishi Outlander Connect Pro 2WD
Voordeel actiemodel € 3.300,-
Voordeel accessoirepack € 265,-
Maximale voordeel € 3.565,-

De Mitsubishi Outlander Connect Pro is verkrijgbaar vanaf 35.900 euro. De auto heeft een 150 pk sterke tweeliter Mivec-benzinemotor en CVT (Continu Variabele Transmissie)-automaat. 

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld