Geen reacties

De Mitsubishi ASX Connect Pro is een tijdelijk verkrijgbaar actiemodel. Je betaalt nauwelijks voor de extra toegevoegde accessoires.

Mitsubishi heeft de ASX 1.6 ClearTec genomen in het Intense-uitrustingsniveau en deze geüpgraded tot Connect Pro-model. Voor de toegevoegde accessoires betaal je slechts 110 euro, Mitsubishi verstrekt er namelijk 2.485 euro voordeel op. Daardoor krijg je de Connect Pro benzinevariant al mee vanaf 26.290 euro. Er is ook een dieselversie, vanaf 30.880 euro.

Het eerste extra accessoire is het MGN-infotainmentsysteem, dat bestaat uit TomTom-navigatie, cd/mp3/dvd-speler, smartphonekoppeling via Apple CarPlay of Android Auto, Bluetooth-carkit en digitale radio DAB+. Daarnaast omvat de upgrade zogenaamde ‘super wide vision’ HID xenon-koplampen inclusief koplampsproeiers. 

De Mitsubishi ASX Connect Pro is verkrijgbaar in dezelfde lakkleuren als de andere ASX-uitvoeringen. Er is echter ook een speciale tint, Lightning Blue metallic, exclusief verkrijgbaar voor de Connect Pro. 

Alle voordelen op een rij

  • actiemodel
  • met extra accessoires
  • die bijna gratis zijn
  • exclusieve lakkleur

Overigens is de Intense, de basisuitvoering waarop de Connect Pro gebaseerd is, al een fraai uitgeruste ASX. Standaard is deze reeds voorzien van Hill Start Assist, automatisch inschakelende verlichting, lichtmetalen wielen, stuurwielbediening, cruise control, een achteruitrijcamera en meer.

Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld