Het kan ons allemaal eens overkomen; een schade aan je autoruit. Bijvoorbeeld een opspattend steentje kan al een vervelende barst veroorzaken. Natuurlijk wilt u dit dan vakkundig en snel laten repareren. Hiervoor bent u ook bij Autobedrijf Wesselink aan het juiste adres.

Meestal worden ruitschades gedekt door uw verzekeringsmaatschappij, de afhandeling met uw verzekeraar nemen wij daarbij graag uit uw handen. Wij werken samen met bijna alle verzekeringsmaatschappijen. Moderne technologie zoals regen- en lichtsensoren en radarsystemen vereisen bovendien vakkundige montage. Onze autoruitspecialisten zijn volgens de richtlijnen van FOCWA en VOC (Vakopleiding Carrosseriebedrijf) volledig opgeleid en gecertificeerd. Hierdoor geeft GlasGarage geeft levenslang garantie op de werkzaamheden. Verandert tijdens of na de reparatie de ster toch in een scheur of barst, dan zal de ruit alsnog moeten worden vervangen. Wij zullen dan bij vervanging van de ruit de kosten van de sterreparatie crediteren.

Doordat wij aangesloten zijn bij Glasgarant mogen wij vrijwel voor iedere verzekeraar tegen het laagste eigen risico repareren. Zo is een ster-reparatie in de meeste gevallen gratis.

Niet verzekerd tegen ruitschade? Geen punt, wij maken graag een scherpe offerte zodat u weer goed zicht heeft!