1. Het ‘nieuwe’ Mitsubishi in beeld: e-Evolution Concept

  25 oktober 2017

  Mitsubishi gaat een nieuw tijdperk tegemoet. Als onderdeel van een nieuwe alliantie met Renault en Nissan zet het merk de komende jaren in op elektrische auto’s en SUV’s. De e-Evolution Concept is beide.

  Lees meer
 2. Mitsubishi Outlander PHEV geeft stroom terug aan het net

  24 oktober 2017

  Mitsubishi start met een proef in Nederland waarbij Outlanders PHEV elektriciteit terug aan het net kunnen leveren. Met genoeg geschikte laders en auto’s kunnen zo de stroompieken en -dalen in het net opgevangen worden, zodat er minder energie verloren gaat.

  Lees meer
 3. Mitsubishi gaat ervoor: zes nieuwe modellen in 3 jaar tijd

  18 oktober 2017

  Mitsubishi heeft in zijn nieuwe driejarenplan aangekondigd dat het assortiment wordt uitgebreid met zes nieuwe modellen. Het is nog niet bekend of ze allemaal naar Europa komen.

  Lees meer
 4. Mitsubishi Eclipse Cross vanaf december in Nederland

  13 oktober 2017

  Mitsubishi zet de Eclipse Cross vanaf december in de Nederlandse showrooms. De prijzen zijn nu bekend, ze beginnen bij 28.990 euro.

  Lees meer
 5. Mitsubishi e-Evolution Concept leert je beter rijden

  5 oktober 2017

  Mitsubishi geeft meer informatie vrij over de e-Evolution Concept die het merk presenteert op de autoshow van Tokyo later deze maand. Het studiemodel beschikt over kunstmatige intelligentie en kan de bestuurder beter leren rijden.

  Lees meer
 6. Mitsubishi e-Evolution Concept: nieuwe toekomst

  20 september 2017

  Mitsubishi presenteert zijn eerste studiemodel sinds de overname door de alliantie Renault-Nissan. De e-Evolution Concept laat de nieuwe toekomstvisie van het merk zien.

  Lees meer
 7. Alliantie Renault, Nissan en Mitsubishi presenteert zesjarenplan

  15 september 2017

  Met de overname van Mitsubishi door de alliantie Renault Nissan ontstaat er een nieuwe samenwerking tussen de drie merken. Door gezamenlijk nieuwe technologie te ontwikkelen en bestaande techniek te delen denken ze veel voordeel te kunnen behalen.

  Lees meer
 8. Mitsubishi Pajero nu ook met grijs kenteken

  20 juli 2017

  De Mitsubishi Pajero wordt in zijn huidige vorm alweer 11 jaar verkocht in ons land. Nu komt het merk met een nieuwe uitvoering, de Pajero Van met grijs kenteken.

  Lees meer
 9. Mitsubishi Space Star 100th Anniversary Edition: klein feestje

  9 juni 2017

  Mitsubishi bestaat 100 jaar. Het Japanse merk blijft er bescheiden onder en viert deze mijlpaal met een klein feestje, in de vorm van de Space Star 100th Anniversary Edition.

  Lees meer
 10. Mitsubishi Eclipse Cross: nieuw segment, nieuw ontwerp

  7 maart 2017

  De deuren zijn geopend, de autosalon van Genève is gestart! Wij beginnen bij Mitsubishi, dat de Eclipse Cross presenteert. Een nieuw model in een voor Mitsubishi nieuw segment.

  Lees meer