1. Nieuwe aandrijflijn voor Mitsubishi Outlander PHEV

  20 februari 2018

  Mitsubishi geeft de Outlander PHEV in de herfst van zijn carrière een compleet nieuwe aandrijflijn. Ook ondergaat de SUV voor de tweede keer een facelift.

  Lees meer
 2. Nieuwe uitvoering Mitsubishi Outlander PHEV: S-Edition

  5 januari 2018

  Mitsubishi komt met een nieuwe uitvoering van de Outlander PHEV. De S-Edition onderscheidt zich met enkele sportieve accenten.

  Lees meer
 3. Mitsubishi ASX bijgepunt voor 2018

  28 december 2017

  Mitsubishi heeft de ASX op diverse punten aangepakt voor 2018. Met subtiele uiterlijke wijzigingen, een nieuw multimediasysteem en een vereenvoudigde line-up is de ASX klaar voor het nieuwe jaar.

  Lees meer
 4. Het ‘nieuwe’ Mitsubishi in beeld: e-Evolution Concept

  25 oktober 2017

  Mitsubishi gaat een nieuw tijdperk tegemoet. Als onderdeel van een nieuwe alliantie met Renault en Nissan zet het merk de komende jaren in op elektrische auto’s en SUV’s. De e-Evolution Concept is beide.

  Lees meer
 5. Mitsubishi Outlander PHEV geeft stroom terug aan het net

  24 oktober 2017

  Mitsubishi start met een proef in Nederland waarbij Outlanders PHEV elektriciteit terug aan het net kunnen leveren. Met genoeg geschikte laders en auto’s kunnen zo de stroompieken en -dalen in het net opgevangen worden, zodat er minder energie verloren gaat.

  Lees meer
 6. Mitsubishi gaat ervoor: zes nieuwe modellen in 3 jaar tijd

  18 oktober 2017

  Mitsubishi heeft in zijn nieuwe driejarenplan aangekondigd dat het assortiment wordt uitgebreid met zes nieuwe modellen. Het is nog niet bekend of ze allemaal naar Europa komen.

  Lees meer
 7. Mitsubishi Eclipse Cross vanaf december in Nederland

  13 oktober 2017

  Mitsubishi zet de Eclipse Cross vanaf december in de Nederlandse showrooms. De prijzen zijn nu bekend, ze beginnen bij 28.990 euro.

  Lees meer
 8. Mitsubishi e-Evolution Concept leert je beter rijden

  5 oktober 2017

  Mitsubishi geeft meer informatie vrij over de e-Evolution Concept die het merk presenteert op de autoshow van Tokyo later deze maand. Het studiemodel beschikt over kunstmatige intelligentie en kan de bestuurder beter leren rijden.

  Lees meer
 9. Mitsubishi e-Evolution Concept: nieuwe toekomst

  20 september 2017

  Mitsubishi presenteert zijn eerste studiemodel sinds de overname door de alliantie Renault-Nissan. De e-Evolution Concept laat de nieuwe toekomstvisie van het merk zien.

  Lees meer
 10. Alliantie Renault, Nissan en Mitsubishi presenteert zesjarenplan

  15 september 2017

  Met de overname van Mitsubishi door de alliantie Renault Nissan ontstaat er een nieuwe samenwerking tussen de drie merken. Door gezamenlijk nieuwe technologie te ontwikkelen en bestaande techniek te delen denken ze veel voordeel te kunnen behalen.

  Lees meer