Geen reacties

Tijdens de Mitsubishi Matsweken worden modellen aangeboden met duizenden euro’s Matsvoordeel. 

Tot en met 31 oktober zijn het de Mitsubishi Matsweken. Dan verstrekken de Mitsubishi-dealers Matsvoordeel op de Mitsubishi Space Star, ASX, Outlander, Outlander PHEV en de bedrijfswagens Pajero en L200. Het voordeel bestaat uit korting, in bepaalde gevallen worden er voordelige of gratis accessoires aan toegevoegd zoals metallic lak, een optiepack of een uitvoering als Business Edition. Het Matsvoordeel bedraagt minimaal 1.500 euro maar kan oplopen tot wel 5.300 euro.

Rekenvoorbeeld Mitsubishi ASX Connect Pro
Consumentenadviesprijs basisversie (1.6 ClearTec Intense) € 26.180,-
Bij: Connect Pro-pakket € 2.595,-
Af: voordeel Connect Pro-pakket – € 2.485,-
Af: korting – € 1.515,-
Actieprijs ASX Connect Pro € 24.775,-
Totale Matsvoordeel € 4.000,-

De Mitsubishi ASX in bovenstaand voorbeeld is voorzien van onder meer climate control, lichtmetalen wielen, cruise control, licht- en regensensor, achteruitrijcamera en leder op de pookknop en het stuurwiel. Dankzij het Connect Pro-pakket – waarvoor je nu dus slechts 110 euro betaalt – komen daar ook navigatie en een Bluetooth-carkit bij, een cd/mp3/dvd-speler, smartphonekoppeling en Super Wide Vision HID-xenon koplampen. 

Ga dus tijdens de Mitsubishi Matsweken naar de dealer, kies het model van jouw dromen uit en vraag de Mitsubishi-dealer om een berekening van het bijbehorende voordeel.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterEmail this to someone
Tags:

Geef een reactie

Wordt niet gepubliceerd

* verplicht veld